Autor | Odp. |
---|---|
metjes | Noi ostatnio tylko o E2160 bo to wielkie wydarzenie. Moze nasze forum odwiedza zbyt malo niedoswiadczonych graczy? Bo weterani wszystko wiedza, niepotrzebne im tematy o TMP czy LS. No a pozostale gry to faktycznie niby forum jest o wszystkich grach RP ale sama nazwa tlumaczy wszystko - World EARTH Center |
kanar | W sumie jednak E2160 zdominował już wszystkie działy |
R.C.A | ...a co to jest E 2160 ????? :P A teraz serio: Jak Ziemia 2160 bedzie mial takie wymagania jak ULTIMA (HEHEHE)to wtedy z pewnością bedzie to gra roku i wydarzenie na skalę ŚWIATOWĄ...... ale nie bedzie :( więc ja sobie nie pogram ;(....mam tylko nadzieję, że jak jush E 2160 wyjdzie to nie rzucicie się na niego i nie będziecie grali tylko w E 2160 bo lipa będzie jak jush zniknie z areny MooNek.....z kim ja ftedy bede gral co ??? :)....nie kashdy ma superkomputer.... więc mam nadzieję, że o Moon Project nie zapomnicie :D |
metjes | No ja nie zapomne, bo jestesmy w tym samym klubie |
belisarius12 | Lol jesli E2160 zabije MN (a są na to szanse) to tródno... trzeba bedzie sie przystosować... |
krzysztof | Mimo że są E2150siątki to i tak czasem wracam do roku 2140, a wogóle jak mam czas to gram we wszystkie Earthy i przechodze na nowo kampanie. Jak będzie z E2160 to się okaże (mi też nie pójdzie) dopiero za jakiś czas |
marx_red | Każdy szanujący się gracz ma swoją listę "nieśmiertelnych". U mnie TMP jest na 1 miejscu. |
Winter | MN nie upadnie tak szybko, ale będzie trwał już pod szyldem E2160. Nie powinni zmieniać nazwy serwera Eartha, jakoś się do tej nazwy przyzwyczaiłem. |
Mar2160 | No ja myśle głupio by brzmiało np. MarsNet :):):) |
rdab-[POL]ERDE | Dziękuje za odpowiedzi. Życzę wszystkiego najlepszego w życiu dla autorów serii EARTH, autorów tych odpowiedzi i oczywiście całemu WECowi, a i jeszcze KOZIKOWI ( szkoda że niemożemy pograć ). Pozdrowienia z POZNANIA śle [POL]ERDE --- Radosław Dąbrowski P.S. Narazie przerwałem z pracami nad Polskim Modem do TMP |