Autor | Odp. |
---|---|
TigerSyf | Mi sie bardzo podobaja jednostki UCS a LC ma niezbyt ale tez fajne jednostki. |
Khan34 | ED ma fajne jednostki chociaż nie widziałem narazie pożądnego screena czołgu. UCS też ma ok jednostki poza tym co wygląda jak kaczka, chyba Kazuar sie toto nazywa. Z LC to mi sie tylko piechota podoba ;) bo inne jednostki są jakies takie dziwne bardziej mi sie podobały te z E2150. |
TigerSyf | hmmm ciekawe jak bendą wygladac OBCY .A tego dowiemy sie w praniu |
winny | Ed nie wiele widziałem więc nie mogę za wiele powiedzieć. UCS może nie tyle brzydkie i dziwne, ale "różnorodne". Zobaczymy co będzie na ekranie i wtedy się oceni :P LC jakoś narazie dla mnie najlepiej i najnormalniej wyglądają :P A obcych jestem bardzo ciekawy :) |
|EFC|Rtsd2 | Co do jednostek to kumple zawsze ma polewki do niektiorych mojich nazw nie konwecjonalnych...np taki 'Pan grzalka' czyli napakowany ural laserami albo poprostu 'Kosiarka' fani LC wiedza o czym mowie jak graja gry vs LC :) |
hammer | Mi sie podobają wszystkie jednostki ale najbardziej te z LC. Zresztą co sie dziwić przy tej grafie nawet garbus by był ładny i by pasował:). |
Templar | Ja jestem ciekawy jak wam się widzi nowa koncepcja jednostek do earth 2160 mało się osób na ten temat wypisuje , a zmiana wyglądu krztałtu jest bardzo duża . Moja obpinia jest taka w earth 2150 lepiej to wyglądało chodzi mi o kształt a nie szczegułowość jednostki i grafikę Choć można porównać do filmików z 2150. |
Lunar | Piechota LC owning. ;) Reszta mnie nie obchodzi powinno być więcej filmików z aktorami jak to było w dziełach Westwood\'a :] najwięcej oczywiście wątków romanycznych w LC. hm... lesbijstwo by się rozwinęło, ale kto by narzekał? :D Wyobraźcie sobie jasnooką Claire Forlani w kombinezonku LC... ach - to by było coś :P (jak nie wiecie kto to jest to poszukajcie w np. google jej fotek) |
[God]_SetH_ | chyba ziom nie odrobiles pracy domowej... oj oj oj nie ladnie.... wszystkie filmiki beda renderowane w czasie zeczywistym na engine\'ie gry. A pozatym lesbijstwa by nie bylo bo w LC tylko (hmmm tylko?) 90% ludzi to kobiety, wiec na jednego faceta przypada 9 kobiet... zyc nie umierac ehhhhh... |
Hruodberaht | hej, ta Claire Forlani wygląda prawie jak moja nauczycielka z Wiedzy o Kulturze :-)~ ... Mi wszystkie jednostki się podobaj. :) (gdy ja to czytam w temacie nie ma polskich czcionek, tylko naturalnie wyglądające znaki zapytania. Fajnie to brzmi... tak z lekka ED zapachniało:) .) UCS przeżywa powrót do natury - wiele ich mechów ma kształt i nazwę zwierząt - w końcu natura stworzyła najskuteczniejszych zabójców... Podzielam jednak pogląd, że najlepiej wyglada piechota... LC:)... |