Autor | Odp. |
---|---|
[DEH]-=HammeR=- | Netserver.earth2160.com bodajże. Słownik jeszcze nikomu nie zaszkodził. Nie chodzi o pojedyńcze błędy ale całość się tak głupio czyta :-) |
Hubi | Dzienki jeszcze jedno gra ktos w tmp przez neta mam patha 2.0 |
[DEH]-=HammeR=- | Musisz zainstalować pacza 2199. Dużo osub gra, ja np czasami wejdę. Ale zawsze ktoś jest. |
zyzol | ja też, mam pytanie tyle,że dotyczy POLAN2 tryb RPG, ostatnia misja trzeba zaciukać:) czarną królową, czy jednorożce są niezbędne? jakim ostrzem powalić tego stwora? jakie zastosować pułapki.. no słowem jak go załatwić!! jakiego sprzętu użyć?? moja postać to rycerz 33 poziom dośw. i druga sprawa E2160 mam płyta GigaByta na ULI, semprona 2.6, 512 ramu i GF5500 ustawienia wszystkie na \"NISKI\" i nadal gram turowo:( co robić? wina karty? szukam HELI HEROS pozdrówska |
[GoD]_AnubiS | Co do Polanów to powiem Ci tyle: Załatw sobie dobry najlepiej magiczny miecz(z obrażeniami magicznymi) i atakuj su... królową używając szarży, jak to nie zadziała to kombinuj na odległość. A jednorożce możesz sobie olać. Acha przed królową chodzi kilka świniaków(niepamiętam ile) rozwal je podkładając na moście pułapki. P.S level nie ma większego znaczenia bo i tak przeciwnicy dostosowują się do niego. |
winny |
Quote by zyzol
ja też, mam pytanie tyle,że dotyczy POLAN2 tryb RPG, ostatnia misja trzeba zaciukać:) czarną królową, czy jednorożce są niezbędne? jakim ostrzem powalić tego stwora? jakie zastosować pułapki.. no słowem jak go załatwić!! jakiego sprzętu użyć??
moja postać to rycerz 33 poziom dośw. i druga sprawa E2160 mam płyta GigaByta na ULI, semprona 2.6, 512 ramu i GF5500 ustawienia wszystkie na \"NISKI\" i nadal gram turowo:( co robić? wina karty? szukam HELI HEROS pozdrówska gf fx 5500 to słaba karta, PS 2.0 ma chujową wydajność... Jeśli tego jeszcze nie zrobiłeś to włącz w opcjach \"wymuś shadery 1.3\", gra przyspieszy napewno. |
zyzol | [quote=[god]_anubis]Co do Polanów to powiem Ci tyle: Załatw sobie dobry najlepiej magiczny miecz(z obrażeniami magicznymi) i atakuj su... królową używając szarży, jak to nie zadziała to kombinuj na odległość. A jednorożce możesz sobie olać. Acha przed królową chodzi kilka świniaków(niepamiętam ile) rozwal je podkładając na moście pułapki. P.S level nie ma większego znaczenia bo i tak przeciwnicy dostosowują się do niego. królowa w jej ludzkiej postaci to załątwiłem na cacy, ale po niej pojawia sie świniak cały w zielonym dymie to cholerstwo ciężko załatwić, szczególnie że ciągle wokól niego pałętają się mniejsze świniaki <fioletowe i białe> i niedziwiedziołaki, mam do dyspozycji zbroję ochrochy, życia i mocy którą wybrać??... poszukam miecza |
_widel | Drogi zyziu Heli Heroes dorwałem kiedyś w \"Komputer Świat Gry\", stare wydanie może z 2003 roku ! ...albo poszukaj tam, gdzie sie cały warez spotyka ;) (chociaż na emulu ciężko dostać, ale od czego są inne klienty p2p :))) |
[GoD]_AnubiS | Uzupełniając to co wcześniej napisałem powiem tyle, że \"obstawe\" królowej najlepiej wyciągnąć gdzieś dalej na zastawione wcześniej półapki. Weź zbroję tą która ma najwięcej ochrony przed magią. Lepiej się nie spiesz, powoli i konsekwętnie wyciągaj przeciwników i rozwalaj ich pojedynczo. |
zyzol | po królowej to już nawet... nie pozostał, warto by zaznaczyć w instrukcji gry,że powinno się zacząć rozgrywkę od trybu RPG:) <ze względu na to co mówi Dobromir> a w E2160 nie mogę wymusić tych cholernych szraderów 1.3:(, nie mogę odznaczyć tej kratki, chyba pozostaje zakup nowej karty, ale to dopiero późną jesienią....... kto lubi rowery??? transcarpatia tylko,że solo.... |