Autor | Odp. |
---|---|
[DEH]-=HammeR=- | Boze, czy jak gra ma inny klimat to jest gorsza !? Bo ja niewiem. Moze to nie te ruskie \"jataniu nie umiem plywac\", moze to nie ta klimatyczna muzyka LC albo UCS, ale to wciaz Earth. I to naprawde dobry. Fabula jest naprawde ciekawa (moze nie tak jak LS ale na pewno lepsze od TMP) i nie moge sie doczekac dodatku. Lista Earthow (ktory lepszy) juz byla i nie chce mi sie powtarzac tego... |
winny | boże ile już takich tematów i gadek było... Hammer powiedział dokładnie to co ja mam na myśli więc nie ma sensu powtarzać... jestem ciekawy ile razy jeszcze będzie odgrzewany ten \'problem\' (jakby innych nie bylo...) |
Dawids | Popieram przedmówców. Zresztą i tak 2140 jest najlepszy :] |
_widel | PIEPRZYĆ WSZYSTKIE ERFY !!! FRONTLINE ATTACK WYMIATA :))) |
marx_red | Zobaczcie na winkpedii hasło XXII century - ktos jednak o earthu pamięta! |
winny |
Quote by marx
Zobaczcie na winkpedii hasło XXII century - ktos jednak o earthu pamięta!
hmmm ciekawe, bo jakoś \"Niestety nie znaleziono stron pasujących do podanych kryteriów wyszukiwania.\" |
[DEH]-=HammeR=- | Nom na wIKipedi nic nie znalazlo :P Moze jest jakas wINkipedia o ktorej nic nie wiemy :P |
Paluch | jak to nie ma? http://en.wikipedia.org/wiki/XXII_century |
[God]_SetH_ | [quote=[DEH]^HammeR]Nom na wIKipedi nic nie znalazlo :P Moze jest jakas wINkipedia o ktorej nic nie wiemy :P Bo trzeba bylo na angielskiej wersji po prostu szukac, a nie polskiej. Ludzie! Pomyslec troche... |
Matoxiz | No ładnie :) Nawet bym nie pomyślał, że o Earthach będzie można poczytać na wikipedii ;) |