Autor | Odp. |
---|---|
KLapovchy | Z krótkometrażowych: WD-40 Z Polskich: Serial o pancernych :P Pieniąndze to nie wszystko Sfora też była fajna Z zagranicznych Borat w stanach :D Noc żywych trupów wszystkie części OBCEGO Za szybcy za wsciekli Rambo predator itp itd . . . . . . . . . . . . . PS naprawcie do cholery ten błąd z ksywką |
[God]_SetH_ | No wiec ja sie dopisze, majac cicha nadzieje, ze tym razem nie bede z Paluchem wojny prowadzic, he he. Polskie (kolejnosc przypadkowa): - Pan Tadeusz (jestem tez wielkim milosnikiem Mickiewicza) - Oficer (Nie Oficerowie, tylko pierwsza czesc) - Tydzien z zycia meszczycny (generalnie jako reprezentacja wszystkich filmow w rezyserii J. Stuhra) - Dekalog (wszystkie czesci) - Stare komedie (\"Mis\", \"Rozmowy kontrolowane\" i te sprawy) Zagraniczne (kolejnosc tez przypadkowa, chociaz nie do konca...) - Wszystkie filmy w rezyserii Tarantina - Scarface - Black Hawk Down - Sin City - Spider-Man 1, 2, 3 (bo jestem od malego fanem komis\\ksow, zwlaszcza o Pajaku) - Batman, Batman Begins i Betman Returns (reszta to szmiry) - Labirynt Fauna - Pleasenville Wiecej mi na razie nie przychodzi do glowy. Moze pozniej cos dopisze. |
Paluch | Nie no Oficer znakomity, najlepszy polski serial od czasu Mieszka I. :D |
Polskie: Dzien świra Kariera Nikosia Dyzmy ogólnie Polskie Filmy maja to cos czego nie maja zagraniczne Zagraniczne: Obcy Resident Evil Rambo Predator Noc żywych trupów Filmy wojenne (II WŚ) wiecej Filmów nie pamiętam. Za wszystkie Bardzo Dziękuje xD |
|
[God]_SetH_ | Masz na myśli filmy w stylu \"O jeden most za daleko\", czy \"Złoto dla zuchwałych\"? Bo oba wojenne (IIWŚ), a jednak zupelnie inne i nie mozna wrzucac ich do jednego worka. Jesli o mnie chodzi, to nie potrafie strawic filmow tego drugiego typu, czyli: my \"kozaczcy/lucaczcy\" z US Army fajnie sie bawimy na wojnie. |
Paluch | dodam jeszcze Band of Brothers - zobacz sobie, 10 odcinkow. Warto. |
[God]_SetH_ | Dobry, dobry film. |
Paluch | Don Juan DeMarco ;-) tez znakomity Reqiem for a dream ;-) Szeregowiec Ryan - hurrrrra amerykanski, ale mi sie podobal ;-) Wesele - najbardziej dolujacy film jaki w zyciu widzialem. Rosic, obejrzyj sobie, moze sie rozmyslisz :D |
KLapovchy |
Quote by tomek
Jesli o mnie chodzi, to nie potrafie strawic filmow tego drugiego typu, czyli: my \"kozaczcy/lucaczcy\" z US Army fajnie sie bawimy na wojnie.
Dlatego nie nazywają się wojenne tylko sensacyjne :P |
[God]_SetH_ | Z tego co zaobserwowalem, to zawsze sa podpisywane jako wojenne. Z reszta, sa one jeszcze mniej sensacyjne, niz wojenne. |