Autor | Odp. |
---|---|
krzysztof | Dość dziwne pytanie... Albo musisz kupić nową grę, albo znaleźć jakąś na Allegro. Straciłeś tylko pudełka czy także płyty? |
[God]_SetH_ | Będzie ciężko. Ja od kilku lat poluje na pudełkowe wersje Earthów. Bez powodzenia z resztą. |
SHADOW | całe szczęście tylko pudełka gdyby nie tylko to teraz siedział bym za morderstwo :P najbardziej mi jest zal pudełka po earth 2140 tego juz raczej nigdy nie odzyskam :/ ale nadal mam wiare ze moze kiedys coś sie znajdzie moze ktoś bedzie chciał sie pozbyć takiego towaru :D |
Paluch | obawiam sie, ze moglbym nie wybaczyc takiej akcji :p |
SHADOW | no uwierz mi ze mało brakowało :P do dziś sie nie odzywam a było to przed czerwcem :D |
Paluch | nie no ja bym tego nie wybaczyl... :D wszystko mozna, ale nie zbrodnie na earthy :D zemsciles sie jakos? D: |
KLapovchy | Ja kiedyś miałem z deczka podobną akcję, ale o tyi o moim życiu to książkę napiszę, taką na 1000 stron... Przyjmij wyrazy współczucia i ubolewania, nie tylko ty masz \"rodzicielkę\" która działa wbrew twoim przekonaniom |
SHADOW | obmyślam :D niecny plan ale ciężko mi to idzie bo ja jestem na wyspach a Rodzicielka w Polsce :/ ale sprawiedliwość kiedyś zatriumfuje :D wszystkie avony przyjaciółki itp. \"smieci\" znajdą sie na tej samej drodze co mojej Ś.P opakowania ;( |
Paluch | zawsze mozesz posolic kawe, umyc jej sztoteczka wc czy inne stare numery... a o co poszlo, ze doszlo do tak drastycznych czynow? ;-) |
krzysztof | Pewnie o coś większego, że aż musiał wyemigrować, hheheheh |