Autor | Odp. |
---|---|
Medivh | W tej wersji nie ma. Narzędzia moderatoreskie mają być dostępne tylko dla zorganizowanych grup. Myśle, że na WECu stworzymy przynajmniej 1 taką... Ale itak przypuszczam, że cały ten support dla moderatorów wyjdzie dopiero z dodatkiem... |
wrzuc_na_luz_ | Jak idą prace na modem?? |
Morrdo | Nie wiem jak wam ale mi sie POMYSŁ podoba tapetki tez mi sie podobaja popieram pomysł zrobienia mod-a :D |
Mar2160 | Otrzepałem troszkę temat z kurzu, bo chcę zadać takie jedno skromne i ważne pytanko. KIEDY WYJDZIE TEN MOD !!! |
Templar | Narazie skupienii jesteśmy nad modem do earth w klimatach 2140 i 2150 A tamten mod planowany był dawno rok temu ale bez toolsów to sie nic nie dało zrobić teraz są i jak wyjdzie nam ten mod w klimacie earth to może zrobimy ten dawno zapowiadany Dark Earth więc narazie projeekt jest zawieszony |
a czy pozostaną stare nacje jak ED,UCS,LC i obcy | |
Templar | Dla wszystkich miłośników 2150 którym nie leży 2160 mam dobrą wiadomość trwają prace nad modem który ma na celu przywrucić stary sprzęt z 2150 w 2160 więcej na stronie by zobaczyć jakieś obrazki z moda trzeba być zalogowany niestety. http://www.insideearth.pl/showthread.php?t=14488&page=8 |